Sayfa 33 -
$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

Akdeniz betonlaşırken neredeydin diye sormazlar mı?

Bekir Coşkun
Bekir Coşkun
  • 05.06.2021

Akdeniz Belediye Meclisi Haziran toplantısında CHP’li ve HDP’li Meclis üyeleri çevre ve doğa konusu hakkında eleştiriler yaptılar..

Sayın meclis üyeleri önce bir insan kendine bakacak. Akdeniz gözümüzün önünde erirken biz neredeydik diye kendine sormaz mı? ..

Neredeydiniz kaçak yapılar yapılırken, neredeydiniz, Akdeniz’in parkı, spor tesisi yokken arkadaş..

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın dedi gibi; “Bunlar sizin gözünüzün önünde olmuş. Bunlara karşı çıkmadığınız gibi onay da vermişsiniz. Bu kaçak yapılar yapılırken niye müdahale etmediniz?”

Ya arkadaş, yıllarca Akdeniz Belediyesi’nde betonlaşmayı kim yaptı? Bu parkların yapılmamasına, yeşil alanların yapılmamasına kim göz yumdu? Akdeniz’in 25 yıl içinde gözünüzün önünde erimiş ses etmemiş destek vermişsin..

Betonlaştırılmasına destek vermişsin. Kaçak yapılarla karşı karşıya kalmasına destek vermişsin..

Park, spor tesisi oluşturulmasına izin vermemişsin ki, bunların hepsi gözünüzün önünde olmuş. Bunlara karşı çıkmadığınız gibi onay da vermişsiniz..

Adama sormazlar mı? hangi çevreden bahsediyorsunuz diye..

Kaçak yapılar yapılırken neredeydiniz Oradaydınız..

Niye müdahale etmediniz? Neden bu kentleşmenin çarpık olmasına izin verdiniz? diye sormazlar mı adama..

Hadi o zaman birşey yapmadınız. Neydi niyetiniz diye sormaktan vazgeçtim, Akdeniz’de modern bir yapının oluşmasına izin verin..

Mersin’in kalbi Akdeniz ilçesi için Çay Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımı devam eden yerinde kentsel dönüşüm projesi ile ilgili mahalle sakinlerinin mağdur edileceği yönünde dedikodular yayacağınıza destek verin de sevimlilik yapmaya çalıştığınız, aklını karıştırmaya çalıştığınız, temiz insanların yaşam standartları yükselsin..

Gelin bu insanların artık yaşam kalitesinin yükselmesi için çaba gösterin, kentsel dönüşümle. Destek verin. Akdeniz’de çevreci, doğacı, modern bir yapının oluşmasına izin verin..

Başkan Gültak diyor ki; “Gelin kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm yapalım. Cıvıl cıvıl olsun her taraf. Ağaçlar ekelim. O ağaçların üzerine kuşlar yuva yapsın. Çocuklarımız doğayla buluşsun. Hadi gelin. Destek verecek misiniz? Akdeniz’de çevreci, doğacı, modern bir yapının oluşmasına izin veriyor musunuz? Yarından itibaren başlayalım. Bu konuda çözüm önerisi de getirmiyorsunuz. Bu insanlara, onların çocuklarına yazık ediyorsunuz”

Arkadaşım gelin madem o kadar Mersin’i, Akdeniz’i düşünüyorsunuz hadi gösterin sevginizi..

Ha yok diyorsanız da, o zaman karışmayın, engel olmayın, yani ayak bağı olmayın. Akdeniz’de yaşayan insanların da yaşam stant aralarının yükselmesine engel olmayın..

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ